Вратарят на ЦСКА Густаво Бусато ще стисне зъби и ще

...
Вратарят на ЦСКА Густаво Бусато ще стисне зъби и ще
Коментари Харесай

Бусато: Много съм щастлив в ЦСКА, намираме се в уникален период

Вратарят на ЦСКА Густаво Бусато ще стисне зъби и ще излезе като титуляр в извънредно значимия конфликт с Лудогорец. 33-годишният бразилец получи травма в кръста в 1/8-финала със Славия за купата, като през втората част бе сменен.

Той съобщи в родината си, че е извънредно удовлетворен от акцията. И е убеден, че тя може да приключи със златен дубъл - купа и купа. Повод за оптимизма му е отличната серия на алените.
 Футболисти на ЦСКА се срещнаха с млади гении
Футболисти на ЦСКА се срещнаха с млади гении

Иван Турицов и Християн Петров дадоха препоръки на проектонационалите до 14 години

" Много съм благополучен тук. Намираме се в неповторим интервал. В момента сме в поредност от 19 мача без загуба във всички шампионати. Сега застудя в България, само че за 5 сезона съм се приспособил с климата. Играл съм и в мачове при минус 10 градуса.

Малко е плашещо, само че съм привикнал. Искам да печеля втората си купа на България, а наред с това и купата ", съобщи Бусато пред ocuriosodofutebol.com.br. Той се върна и към триумфа с 1:0 над Славия за купата.
 От ЦСКА оповестиха нова изненада за Деня на отворените порти
От ЦСКА оповестиха нова изненада за Деня на отворените порти

Капитанът Юрген Матей ще бъде специфичен посетител на събитието

" Беше извънредно сложен мач. Местно дерби, освен това на терена на съперника. Слава Богу се възползвахме от един късмет, а по-късно с доста интелигентна игра съумяхме да запазим резултата и да се класираме напред ", сподели бразилецът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР