Вратарят на Реал Мадрид Тибо Куртоа бе щастлив от успеха

...
Вратарят на Реал Мадрид Тибо Куртоа бе щастлив от успеха
Коментари Харесай

Тибо Куртоа: Ние никога не се предаваме

Вратарят на Реал Мадрид Тибо Куртоа бе благополучен от триумфа с 5:2 над Ливърпул в първия конфликт сред двата отбора от 1/8-финалите на Шампионската лига. Испанците губеха с два гола на " Анфийлд ", като за втория огромна виновност носеше точно Куртоа. Той обаче съобщи, че отборът му още веднъж е потвърдил, че в никакъв случай не се предава.

" Вижте, при втория гол на Ливърпул имах неприятен шанс, а и обърках нещата. Контролирах топката и желаех да подам незабавно, само че видях, че Салах спря и трансформирах решението си. Опитах да преместя топката на десния си крайник, само че тя отскочи от коляното ми ", изясни обстановката Куртоа.
 Слабо начало не попречи на Реал Мадрид да унищожи Ливърпул на Слабо начало не попречи на Реал Мадрид да унищожи Ливърпул на " Анфийлд "
" Голът на Винисиус ни върна вятъра в крилата, а по-късно и Алисон направи неточност като моята. А знаете, че на контраофанзива сме мощни. Ние в никакъв случай не се предаваме и постоянно реагираме. Двата бързи гола ни помогнаха. Бяхме спокойни, а когато наберем скорост, играем добре. За пръв път играх на " Анфийлд " в Шампионската лига. Когато почитателите на този стадион приветстваха Лука Модрич и Карим Бензема, това сподели, че тук хората правят оценка великите играчи, които гледат ", добави белгиецът.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР