Вратарят на Пирин (Благоевград) Янко Георгиев пропуска последните два мача

...
Вратарят на Пирин (Благоевград) Янко Георгиев пропуска последните два мача
Коментари Харесай

Янко Георгиев пропуска последните мачове от есенния дял

Вратарят на Пирин (Благоевград) Янко Георгиев пропуща последните два мача от есенния дял на шампионата, както и тези за купата, и ще се завърне за началото на зимната подготовка. Той контузи коляното си по време на мача от 16-ия кръг на efbet Лига против Локомотив (Пловдив), приключил 0:0. Тогава Георгиев беше сменен наложително още преди средата на първото полувреме, като подозренията паднаха за сериозна контузия. Той се подложи на ядрено-магнитен резонанс. 

Прегледът сподели отчасти раздрана вътрешна връзка връзка. В момента контузеното място е обездвижено с шина. За да се заздрави връзката, ще му бъдат поставяни от време на време инжекции, което е по-добър вид от възможна интервенция. Така след към месец и половина или два, казусът би трябвало да е отхвърлен. И титулярният вратар на " орлетата " ще започва пълноценна зимна подготовка през януари. 

До края на полусезона Пирин гостува на ЦСКА 1948 и приема Спартак (Варна) в шампионата, а в шампионата за Купата на страната ще гостува на Чавдар (Етрополе) в края на ноември. 

Янко Георгиев кара своя втори сезон на стадион Христо Ботев в Благоевград. През актуалната акция е изиграл 16 мача, в четири от които е запазил мрежата без гол. В кариерата си 34-годишният пазач е носил екипите още на бургаските Черноморец и Нефтохимик, Царско село, Ботев (Пловдив) и Септември (София). 

В срещата с Локомотив (Пловдив) пострада и опитният бранител Петър Занев, който е изписан от болничното заведение и към този момент вкъщи си.

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР