Вратарят на Мароко Ясин Боно смята, че Испания ще принуди

...
Вратарят на Мароко Ясин Боно смята, че Испания ще принуди
Коментари Харесай

Вратарят на Мароко: Вече пренаписахме историята, но искаме още

Вратарят на Мароко Ясин Боно счита, че Испания ще принуди тима му да увеличи равнището си, откакто доближи осминафиналите на Световното състезание едвам за повторно.

„ Атласките лъвове “ доближиха до елиминациите без да имат загуба в акцията си от група F, в която направиха еднакъв с финалиста от 2018 година Хърватия и шокираха Белгия, преди да подпечатат първото място с победа над Канада.

„ Вече сме основали история, като стигнахме до последните 16, само че желаеме повече. Да отстраняваме Испания - това би основало същинска легенда за Световното състезание и във футболната история на нашата страна. Искаме да създадем нашите почитатели щастливи. Ние сме изцяло готови. Ставаме все по-добри и по-добри с всеки минал мач и съм сигурен, че ще бъдем в добра форма “, съобщи Ясин Боно.

Победата на Мароко над Белгия (2:0) остава значима, само че Боно, който играе в Ла Лига за Севиля, знае, че тимът на Луис Енрике ще бъде друго равнище.

„ Испания ще ни принуди да играем по най-хубавия метод. Това ще бъде мач на високо движение, който ще се реши от най-малките елементи. Трябва да сме готови за това “, приключи Боно.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР