Вратарят на Ботев Враца Красимир Костов говори пред клубния сайт

...
Вратарят на Ботев Враца Красимир Костов говори пред клубния сайт
Коментари Харесай

Красимир Костов: Очаквам да се поздравим с успех срещу ЦСКА

Вратарят на Ботев Враца Красимир Костов приказва пред клубния уебсайт на " зелените " преди дуела с ЦСКА от 15-ия кръг на Първа лига. Срещата ще се организира в неделя, 23 октомври, от 16:45 часа на стадион „ Христо Ботев “ във Враца.

Стражът чака отборът му да се поздрави с триумф против именития си съперник.

„ Мач против един от грандовете. Това са едни от най-хубавите мачове. Очакваме да дадем всичко от себе си и да се поздравим с триумф “, сподели Костов.

Костов изрази мнение, че „ алените “ са едни от най-трудните противници на Ботев.

„ Да, в действителност, откогато съм тук, това е единственият тим, от който не сме спечелили точки досега. Нямам пояснение на какво се дължи. Подготвяме се за мача, проучваме, разузнаваме. ЦСКА е добър тим, тим от челото в класирането. Настроението е добре, всички се готвим добре за мача “, съобщи той.

Според вратаря, класата на врачани не дава отговор на точковия актив, който отбора има от началото на сезона.

„ Наистина много мачове изпуснахме точки. За мен класата, която имаме в съблекалнята не дава отговор на точките, които имаме. Шансът не беше на наша страна, само че имаше и други фактори, който е следял мачовете знае защо става въпрос “, сподели още Костов.

Според Костов новият-стар ментор на Ботев Враца Даниел Моралес е повдигнал духа и представянето на тима.

„ Мисля, че Даниел Моралес, и при предходната взаимна работа потвърди, че е добър човек, добър мотиватор, който желае да се развива. Повдигна духа в съблекалнята. Това се вижда и от представянето на тима “, добави още вратарят.

Стражът има вяра, че Ботев Враца има силите да влезе в четворката след първите шест тима в таблицата.

„ Действително има огромна разлика сред тимовете като точков актив. Говорим за първата и втората половина на класирането. Имаме сили да влезем в четворката след първата шестица “, съобщи Костов.

Красимир Костов изрази вяра почитателите на Ботев Враца да изпълнят стадиона при семейството против ЦСКА.

„ Надявам се да дойдат хора и да ни поддържат. Тяхната поддръжка е доста значима за нас. През годините триумфите са идвали, тъй като всички сме били дружно. Надявам се да дойдат доста хора и да ни поддържат “, добави още стражът.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР