Вратарят и капитан на ЦСКА 1948 Даниел Наумов обяви, че

...
Вратарят и капитан на ЦСКА 1948 Даниел Наумов обяви, че
Коментари Харесай

Футболен национал: Не ме викат в А тима заради лично отношение

Вратарят и капитан на " ЦСКА 1948 " Даниел Наумов разгласи, че има субективна причина да не бъде викан в националния тим в последните месеци и тя се крие в персонално отношение на човек от екипа на селекционера Ясен Петров. Помощник-треньори са Костадин Видолов и отговорникът за вратарите Георги Шейтанов.

" Аз съм навън от националния тим поради персонално отношение на даден човек от щаба на Ясен Петров. Не е подбудено от мое деяние или съответна обстановка. Може би е нещо трупано с години, което не мисля, че би трябвало да визира ползите на националния тим. Боли ме, че не съм част от националния тим сега . Не съм приказвал с Ясен Петров по този въпрос. Не знам дали е осведомен със обстановката. Това ми въздейства негативно. Резултатите на моя тим не са положителни и това беше употребявано, с цел да не ме извикат в националния тим. Обяснението, което от щаба са дали към мои треньори, е, че не развеселявам задоволително групата по време на лагери . Да, по този начин е, колкото и неуместно да звучи. Мисля да покажа с положителни игри, че имам място в националния тим. Не желая да укорявам никого. Казвам нещата такива, каквито са. Уважавам извънредно доста Ясен Петров. Дебютирах за мъжкия тим точно под негово управление. Надявам се с игрите си да го убедя, че заслужавам място в националния тим ", съобщи с болежка Наумов пред " Спортал ".

Той направи доста мощен дебют за мъжкия народен отбор на България при равенството 0:0 със Северна Ирландия в международна подготовка, игра на равнище също в контролите със Словакия (1:1) и даже срещу Франция (0:3).

Представянето му провокира интерес на непознати клубове. Наумов даже призна, че към него е имало интерес от нидерландския " Витес ", само че от " ЦСКА 1948 " са отказали офертата, която е била за 1 млн. евро. По неофициални сведения, вратарят е оценен от клуба си на 3,5 млн. евро.

" Витес " имаше интерес към мен. Влязоха в съответни диалози с управлението на " ЦСКА 1948 ", откъдето обаче не получих зелена светлина. Те избраха да не одобряват офертата, макар положителните параметри. Ставаше въпрос за положителни суми за българския футбол. Има нотка на отчаяние. За мое страдание двете страни не се схванаха между тях, когато стана въпрос за пари. По време на договарянията бях по отношение на човек от " Витес ", само че откакто прехвърлянето пропадна не сме се чували. Аз бях техен първи избор и откакто нещата с мен не се получиха, те закупиха различен вратар от " Шалке 04 ". Казах на управлението по какъв начин се усещам, само че те ми обясниха, че доста ме ценят и желаят да ме продадат за още по-сериозна сума. Споделиха ми, че са желали и през този сезон да бъда част от техния клуб и по тази причина не са желали да се разделят с мен. Продължавам да работя по същия метод, само че разочарованието го има , което е изцяло обикновено ", разяснява Даниел Наумов.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР