Връщат парите от закупените билети и куверти Скандал разтърси конкурса Мис

...
Връщат парите от закупените билети и куверти
Скандал разтърси конкурса Мис
Коментари Харесай

Скандал отмени Мис Велинград

Връщат парите от закупените билети и куверти

Скандал раздруса състезанието Мис Велинград 2023, като даже събитието бе анулирано броени дни преди да бъде определена най-красивата в СПА столицата на Балканите. Само три дни откакто бе оповестено къде ще бъде извършено събитието, от клуба излязоха с обществено изказване, че се отдръпва от партньорството си в състезанието, написа Телеграф.

Причината съгласно изказването на клуба е в извънредно некоректното и непрофесионално отношение на уредниците. Въпреки предварителните ангажименти те внезапно приключват контрактуваните връзки и партньорството си , дори и след стартиралата рекламна акция.

„ Поради независещи от нас условия и извънредно безотговорното и неточно отношение от уредниците на състезанието Мис Велинград управата на СПА хотел РИЧ и ВОА взеха решение да не бъдат домакини и спонсори на събитието . Сумите за всички закупени билети и куверти ще бъдат възобновени “, разгласиха в обществените мрежи от клуба.

Любопитен факт е, че мненията под обявата на клуба са позитивни и хората споделят мнението си, че клубът не трябва да се обвързва с състезанието, тъй като ползата към него през годините е понижен фрапантно.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР