Връщаме отново младежките клубове. От днес започваме да ремонтираме общински

...
Връщаме отново младежките клубове. От днес започваме да ремонтираме общински
Коментари Харесай

В Стамболийски възстановяват младежките клубове

„ Връщаме още веднъж младежките клубове. От през днешния ден започваме да ремонтираме общински пространства за да възстановим младежките общински клубове “, заяви кметът на Стамболийски Георги Мараджиев във връзка най-новата си самодейност.

Тя се отнася до всички обитаеми места на територията на общината, като първото помещение, което ще бъде възобновено като юношески клуб е в читалището на Йоаким Груево. „ Вместо да стои празно и запустяло, тук може още веднъж да кипи живот. С кмета на селото Наум Нихтянов считаме, че с малко средства и още веднъж благодарение на БКС след няколко месеца това ще е реалност. Ще създадем вътрешен ремонт на пода, тавана и стените, ще пребоядисаме, ще ремонтираме тоалетната и ще сложим нова ниска мебел. За лятото ще има маси извън, откъдето има прелестна панорама към актуализирания площад. Ще има чиновник на общината, който ще се грижи за чистотата и работното време “, разяснява градоначалникът.

Няма да се развива комерсиална активност с алкохолни питиета и други артикули. Ще има кафе машини и вендинг автомати. „ Едно място, където майки с деца, младежи могат да седнат в една тиха и спокойна атмосфера. Наскоро четох за едно село, където ликуват хората за две маси с четири пейки. Ето я разликата. За това, което хората мечтаят и се радват, нашите села от дълго време го имат като даденост. Ама толкоз са ни напред селата, колкото не можем да си представим! Ние не мечтаем, а от дълго време с помощта на положителната работа с кметовете и екипа на общинска администрация, хората употребяват придобивки, за които други общини не са си и мечтали. Община Стамболийски – една община, едно семейство! “, сподели още кметът Георги Мараджиев.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР