Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти говори на пресконференция

...
Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти говори на пресконференция
Коментари Харесай

Татко Карло отсече: Лунин започва срещу Байерн

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти приказва на конференция преди полуфиналния мач-реванш от Шампионска лига против Байерн Мюнхен.

Двубоят е на следващия ден, 8 май, от 22:00 часа българско време на „ Сантиаго Бернабеу “. Първата среща на „ Алианц Арена “ приключи при тъждество 2:2.

„ Много почитаме Байерн. Те се показаха по-добре в първия мач. На отбранително равнище в първия мач можехме да създадем доста повече. Днес е ден, който си коства да се живее. Близо сме до опцията да играем на край “, стартира Анчелоти.

„ Реал Мадрид и Байерн са сходни клубове, с огромни обичаи и история в Европа. И двата тима вършат доста добре преходите от отбрана в офанзива, тъй като имаме качествени и бързи играчи. В този аспект сме двата най-опасни тима в Европа “, продължи Карлето.

„ Преди мача идват терзания и боязън, само че през днешния ден е подготовката за полуфинала. Мисленето за постигане на нов край дава доста мотивация. Ако има продължения, ще играем продължения “, показа италианският експерт.

„ Андрий Лунин ще играе на следващия ден. Тибо Куртоа би трябвало да отдели време, с цел да доближи най-хубавото си положение. Той игра против Кадис, тъй като тренира доста добре. Изигра отличен мач, показвайки сигурност и убеденост, само че той би трябвало да доближи най-хубавото си равнище “, добави Анчелоти.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР