Връхните дрехи се превръщат в главен герой в стайлинга ни

...
Връхните дрехи се превръщат в главен герой в стайлинга ни
Коментари Харесай

19 стайлинг идеи, които можете да пробвате през ноември

Връхните облекла се трансформират в основен воин в стайлинга ни за ноември, тъй като от ден на ден се приближаваме към зимата. Понякога дебнем по-топлите дни, с цел да извадим обичания си тренчкот, само че по-често започваме да посягаме към елегантните палта и обемните пухкави. Този сезон се завръщат и късите якета с каракул, които освен са извънредно топли и комфортни, само че могат да се комбинират както с дънки и груби боти, по този начин и с елегантна рокля и високи ботуши.
               

При палтата безспорно доминират дългите oversize модели в неутрални тонове като сиво, черно и кафяво. Това се отнася и за якетата, макар че, в случай че желаете да бъдете по-отличителни, може би е добре да се осмелите да си вземете връхна дреха в нюанси на зелено, оранжево, жълто, синьо, лилаво или алено.
               

Но в случай че при връхните облекла предпочитате да заложите на несъмнено, то тогава понякога внасяйте прохлада в стайлинга с color block комбинации като пуловер в оранжево и пола в зелено, да вземем за пример. Яркият цвят може да е и единствено под формата на – чанта, обувки, колан, шапка или украшение. Ние сигурно бихме добавили някоя от красивите брошки от, с които елементарно освежаваме сакото или палтото си.

 
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР