Връчването на наградите Златен глобус за кино и телевизионни продукции

...
Връчването на наградите Златен глобус за кино и телевизионни продукции
Коментари Харесай

Статуетките за Златен глобус са с нова визия

Връчването на премиите Златен глобус за кино и телевизионни продукции тази година е белязано от оригиналност. Статуетката на премиите е с изменена визия и е по-бляскава, по-тежка и по-дълга, оповестява уеб сайтът на премиите Златен глобус.

 Златен глобус БГНЕС
Дизайнът на статуетката е на компанията Ар/Джи Ей (R/GA). Тя е висока над 29 сантиметра, като основата й, която към този момент е закръглена и позлатена, а не кубична и мраморна, е над 9,5 сантиметра необятна. Мраморната основа е непокътната единствено за специфичните оценки за повсеместен принос.
 
Статуетката, в чиято изработка са вложени месинг, бронз и цинк, тежи над 3,5 кг. Новата статуетка е с двадесет и четири каратово златно покритие. Логото на Холивудската асоциация на задграничните публицисти, връчващи премиите Златен глобус, към този момент се вижда върху статуетката по-ясно.

 Златен глобус БГНЕС-->
Статуетката включва и безконтактен цифров детайл, който съдържа информация за името на спечелилия, категорията и годината, в която е победил. Така се подсигурява, че всяка статуетка е неповторима и достоверна.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР