Връчването на големите награди на Конфедерацията на работодателите и индустриалците

...
Връчването на големите награди на Конфедерацията на работодателите и индустриалците
Коментари Харесай

25 номинации за наградите на КРИБ, които ще бъдат връчени на Петия годишен бал на бизнес организацията

Връчването на огромните награди на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България „ КРИБ - КАЧЕСТВО, РАСТЕЖ, ИНОВАЦИИ ОТ БЪЛГАРИЯ “ ще бъде кулминационната точка на юбилейния пети годишен бал на бизнес организацията, който ще се организира на 4 юни 2019 година в София Тех Парк.

За пета поредна година балът ще бъде под патронажа на господин Бойко Борисов, министър-председател на Република България. Поканени са, също по този начин, всички членове на държавното управление, кмета на София и ръководители на основни за развиването на бизнеса парламентарни комисии. Медийни сътрудници на събитието ще бъдат всички медии - членове на КРИБ.

Наградите ще бъдат присъдени в категориите „ Качество “, „ Растеж “ и „ Иновации “. Специалната премия на ръководителя на КРИБ Кирил Домусчиев ще бъде за повсеместен принос за развиването на стопанската система в България.

Целта на учредените през 2015 година награди е да се подтиква качественото и новаторско българско произвеждане. Отличените компании ще бъдат образец за всички, които вършат бизнес в България и постановат нови, по-високи стандарти в стопанската система.

25 са номинациите за премиите „ КРИБ – Качество, Растеж, Иновации от България” за 2019 година, както следва:

Категория „ Качество “:

Адвокатско сдружение „ Гугушев и Партньори “

АФА ООД

Линднер Имобилиен Мениджмънт ЕООД

Монбат АД

МТГ Делфин АД

Нова Броудкастинг Груп АД

Пайп Систем АД

Телелинк бизнес сървисис ЕАД

Уникредит Булбанк АД

Категория „ Растеж “:

Агрион Инвест АД

Банка ДСК ЕАД

Биовет Пещера АД

Минстрой Холдинг АД

Монбат АД

Мото-Пфое ЕООД

Пайп Систем АД

Солитрон България ООД

Категория „ Иновации “:

БТК ЕАД (ВИВАКОМ)

Булпрос ЕООД

Българо-американска кредитна банка АД

Ди Ейч Ел Експрес България ЕООД

Профилинк ООД

СИН Карс Интернешънъл ЕООД

Телелинк бизнес сървисис ЕАД

Фесто Производство ЕООД

Основна част от приходите от рекламодателите на Бала ще бъдат за развиването на „ Академия Икономика” - най-голямата самодейност на КРИБ в региона на образованието и професионалната подготовка на младежите.

Платинени рекламодатели на Петия годишен бал на КРИБ са фирмите: Геотрейдинг АД, Минстрой Холдинг АД, Хювефарма ЕООД и Национална лотария АД.

Златни рекламодатели на бала на КРИБ през 2019 са фирмите: Галакси Инвестмънт Груп ООД, Сиела Норма АД и Хуауей Технолоджис България ЕООД.

Сребърни рекламодатели са фирмите: А1 България ЕАД, Българска банка за развиване АД, Телелинк България ЕАД, Аурубис България АД, Бритиш-Американ Табако ЕООД, Приста Ойл Холдинг ЕАД.

Бронзови рекламодатели са фирмите: Кока-Кола ХБК АД, Централна енергоремонтна база ЕАД, Онлайн компания АД и Сименс ЕООД.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР