Врачанският хитрец Йонислав Йотов - Тото възстанови подкаста си, след

...
Врачанският хитрец Йонислав Йотов - Тото възстанови подкаста си, след
Коментари Харесай

Тото копае дъното: Бистри измамата COVID с доц. Мангъров

Врачанският шмекер Йонислав Йотов - Тото възвърне подкаста си, откакто се беше покрил за няколко месеца след отвратителния скандал с Тити Папазов и промоцията на принуждение над дами. За страдание обаче малдото рапърче не си е научило урока и започва предаването си с нова скотщина - таен диалог с доцент Атанас Мангъров.

Вместо да се придържа към шоуто, Тото очевидно е решил да натрупа гледания с психо теории като полк. Николай МАрков, Киро Брейка и Киро Скалата и да навлезе в международната политика.

Двамата с Мангъра с часове бистриха появяването на международна тирания и вредата от маските. " Все едно ти да пушиш, аз да си туря маска и да си мисля, че не поглъщам дим ", съобщи доцентът на Тото, което е задоволителен мотив непосредствено да му бъде отнета здравната тапия.

За СЗО Мангъров сподели: " Там има един дребен черен човек, който прави това, което му се споделя ", като явно визираше шефа на организацията Тедрос Гебрейесус.



Тото е очевидно надебелял и уталожен

Иначе Мангъров сподели и забавни неща за Здравната каса и за това по какъв начин лечебните заведения източват вноските ни. Как се одобряват пациенти без недоволства, с цел да се монетаризират клиничните пътеки.

Разбира се обаче, не сподели дума за какво прави прегледи на стойност сред 150 и 300 лв. в държавния си кабинет, без да издава касова записка.

Тото, очевидно надебелял след паузата надалеч от ефир, беше учудващо сериозен и издокаран в селски спортен екип, се изживяваше като същински публицист. Да забележим до каква степен ще го докара с такива посетители.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР