Впонеделник Холивудската алея на славата даде началото на първата си

...
Впонеделник Холивудската алея на славата даде началото на първата си
Коментари Харесай

Уилям Дефо получи звезда на Алеята на славата

Впонеделник Холивудската алея на славата даде началото на първата си звездна гала за годината, като награди Уилям Дефо със звезда на бул. " Холивуд " в Лос Анджелис.

Докато 68-годишният артист от " Спайдър мен " говореше пред навалица, събрана на кръстовището на " Холивуд " и " Вайн Стрийт " в Лос Анджелис, той извика брачната половинка си Джиада Колагранде, режисьор и музикант, за който е женен от 2005 година

Willem Dafoe kisses his newly unveiled star on the Hollywood Walk of Fame.
— Variety (@Variety)
" Накрая, благодаря на брачната половинка ми Джиада Колагранде, която ме учи на признателност и ми припомня да не храча на шанса си “ , показа той в края на речта си.

На церемонията участваха звездните другари на Дефо Патриша Аркет, Педро Паскал, Марк Ръфало, Камила Мороне и Гилермо Дел Торо и други, писа сп. People.

Willem Dafoe gets a star on the Hollywood Walk of Fame. ‘He is the greatest American actor in our lifetime,’ actor Pedro Pascal said at the star unveiling ceremony
— Reuters (@Reuters)
" Просто желая да кажа, че е прелестно да бъда част от тази общественост от актьори -  хора, които споделяйки своя опит си показват гледните точки на другите, описват истории и размишляват върху това, което е, беше и най-важното - може да бъде, “ сподели Дефо. " Те ни карат да се усещаме по-близки един до различен и ни свързват, създавайки значим разговор, изключително нужен в тези откъснати, движени от технологиите и разграничени времена. Така че се веселя, че съм с хора като тези и се надявам, че по някакъв метод вършим този свят по-добър. "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР