Впечатляващо. Това е най-мекото определение на показаното от корейското студио

...
Впечатляващо. Това е най-мекото определение на показаното от корейското студио
Коментари Харесай

Геймплей кадри представят страхотния Chrono Odyssey

Впечатляващо. Това е най-мекото определение на показаното от корейското студио NPixel и тяхната MMORPG игра Chrono Odyssey. Видеото е и първия геймплей филмов откъс, оповестен от NPixel.

Разкрита преди няколко години, Chrono Odyssey към момента няма точна дата на излизане. Знаеше се, че се приготвя за лични компютри, конзолите от предходното и сегашното потомство, както и за Android, само че разработващата се благодарение на Unreal Engine 5 игра в този момент към този момент е ориентирана само към Steam, PS5 и Xbox Series X|S. Гледайки равнището на графиката, не е мъчно да разберем за какво е наложена смяната.

„ На пръв взор Chrono Odyssey може да наподобява като типичното ви MMORPG, само че това, което отличава играта от другите е невижданата графична визия, основана благодарение на UE5 и нашата обща експертиза. Освен това, ние придвижихме комбат механиките към напълно други небеса посредством вкарването на Chrono детайла, който е основен за вселената на играта, както и ММО наличието, създаващо се в действително време от стотици играчи за доставянето на обществено прекарване, което не наподобява на нищо, което е създавано преди “, изяснява за блога на PlayStation Самуел Со, продуцент на Chrono Odyssey. Той дава обещание Сетера, земята на която се развива действието в играта. да предложи невероятни пейзажи, които се трансформират с всеки сезон, а боят, разрастващ се в действително време, ще разрешава мигновената промяна на едно оръжие с друго. Chrono Odyssey ще предложи шест съществени класа, измежду които Асасин, Берсерк, Паладин, Магьосник, Рейнджър и Мечоносец. И както подсказва името на играта, операцията на времето в Chrono Odyssey ще играе голяма роля.

„ Докато обхождате този свят, вие ще започнете да разбирате символичната значимост на Chrono – мощ, която освен задвижва историята, само че играе също по този начин съществена роля в бойните срещи и напредъка ви в играта. С опцията да манипулирате времето и пространството ще може да спирате времето, да го превъртате обратно, да изследвате други времеви линии и преодолявате привидно непреодолими провокации “, изяснява Со.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР