Впечатляващ дизайн, силна индивидуалност и най-съвременно излъчване в полза на

...
Впечатляващ дизайн, силна индивидуалност и най-съвременно излъчване в полза на
Коментари Харесай

НОВОТО RENAULT MASTER, НОВ ПОЛЪХ ПРИ ЛЕКОТОВАРНИТЕ АВТОМОБИЛИ

Впечатляващ дизайн, мощна характерност и най-съвременно лъчение в интерес на всеки експерт – идната глава от историята на триумфа ще бъде написана от четвъртото потомство Master.
Дизайн на „ аерован “ и аеродинамичност до последния подробност, с цел да обезпечи най-високата успеваемост в своята категория без значение от енергийния източник.
Нова мултиенергийна платформа, покриваща всички потребности с дизелови мотори, E-Tech 100% електрически мотори, осигуряващи над 410 км пробег по WLTP, плюс версия на водород.
Ново видео, основано от Renault и Publicis Conseil, разпростира вятъра като метафора, с цел да показа разнообразни специалности и аеродинамиката на новото Renault Master.

На 21 ноември Renault показа новото Renault Master, проектирано, с цел да отговори на потребностите на експертите. Четвъртото потомство на модела дава практични решения в отговор на повишаващите се цени на горивата, рестриктивните мерки в достъпа до централните градски елементи и потребността от поддръжка на клиентите в енергийния преход. Създадено в аеродинамичен тунел, новото Renault Master е изцяло променено за по-голяма успеваемост.

Наклоненото челно стъкло, страничните огледала, въздухозаборниците в бронята, по-тясната задница: всички основни детайли в дизайна са направени, с цел да се подобрят аеродинaмичните характерности и да завоюват сила, с цел да може новото Renault Master да отиде по-далече, да бъде натоварено повече и да похарчи по-малко.

Неговата нова мултиенергийна платформа покрива всички потребности:

с дизелови мотори Blue dCi със 105 до 170 к.с. (намаляващи доста CO2 излъчванията и разхода);
електрически мотори 96 или 105 кВт и акумулатори 40 или 87 кВтч, осигуряващи над 410 км пробег по WLTP;
версия на водород.
Тези нововъведения водят до понижение с 21% на потреблението на сила при 100% електрическата версия и пестят 1.5 л/100 км при стандартната версия, при потребен товар от 1625 кг.

За да подчертаят иновативността и ефикасността на новото Renault Master, Renault и организацията Publicis Conseil сътвориха акция, основана на аеродинaмиката.

Вятъра като метафора

Всеки ден експертите се борят с разнообразни провокации, които могат да ги забавят и да затруднят работата им. Видеото символизира компликациите, през които те минават, посредством вятъра и неговия резултат върху природата и чиновниците.

Порив напразно на строителна площадка, в полето или в града - вятърът пречи на работата на експертите. За да останат в бизнеса, те би трябвало да могат да разчитат на оборудването си, изключително на своите лекотоварни коли.

С новото Renault Master вятърът се трансформира в съдружник в посрещането на техните потребности.

Видеото демонстрира тази революционна смяна по лиричен метод, под надарения взор на Йонас Линдстрьом. В реалистична конюнктура наблюдаваме работното всекидневие на трима експерти: началник обект, снабдител и фермер. Вятърът ефектно ги подкрепя ефектни звуците на именитата ария на Фил Колинс, " In The Air Tonight ".

" Новото Renault Master разкрива нови хоризонти в света на лекотоварните коли. Благодарение на дизайна си на аерован, електрическата версия харчи 21% по-малко от предходното потомство, до момента в който стандартната версия е с 1.5 л/100 км по-нисък разход. С тази нова акция удостоверяваме още веднъж поддръжката си към експертите при посрещането на ежедневните провокации пред които са изправени. "

Арно Белони, световен маркетинг шеф Renault.

Видеото беше показано в обществените мрежи и на Solutrans с представянето на новото Renault Master като международна премиера.



*Източник: www.renault.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР