Войската го закъса и за редници в Националната гвардейска част.

...
Войската го закъса и за редници в Националната гвардейска част.
Коментари Харесай

Армията го закъса! Спешно дирят мераклии за най-трудната и престижна длъжност, на които са дават по 800 лева

Войската го закъса и за редови войници в Националната гвардейска част. Елитното отделение е оповестило конкурс за 45 вакантни места за гвардейци, които да дават часовой пред президентството и пост №1 на републиката – държавното знаме. Най-важното за мераклиите да облекат униформата на елитните бойци е да имат съвършени антропологични мерки- растеж 175-185 см., тегло 80 кг. И да нямат татуировки и белези по забележимите елементи на тялото. В това отношение взаимни отстъпки не се позволяват. Освен това кандидат-гвардеецът би трябвало да има най-малко приблизително обучение, да няма друго поданство, с изключение на българско, да не е осъждан и все още на кандидатстването против него да няма възбудено наказателно произвеждане за съзнателно закононарушение. Освен това би трябвало да е психически приспособен и да не е по-възрастен от 28 година

Документи се одобряват във военните окръжия по местоживеене до 13 септември. Изпитите са на 10, 11 и 12 октомври в региона на армията в София.

Бариерите пред мераклиите са покриване на нормативи по физическа подготовка. Следващата е тест от 100 въпроса по обща просвета, като би трябвало да се отговори вярно най-малко на половината и най-после е събеседването със особено назначената комисия.

Службата в армията е една от най-тежките във войската, защото се тренира по 6 часа всеки ден, без значение на открито дали вали, пече или пада сняг, написа в. Труд.

Заради огромните натоварвания гвардеецът получава бонус от 100 лева към заплатата и по този начин му се събира бруто от 800 лева Което е нищо, защото множеството от тях живеят на свободен наем в столицата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР