Войници на украинските въоръжени сили държат позиции на левия бряг

...
Войници на украинските въоръжени сили държат позиции на левия бряг
Коментари Харесай

ISW: ВСУ прехвърлят подкрепления на левия бряг на Днепър, нови проблеми за руснаците

Войници на украинските въоръжени сили държат позиции на левия бряг на Херсонска област. Те даже съумяват да продължат да трансферират подкрепления в този сектор от фронта. Това се споделя в последната сводка на основания в Съединени американски щати мозъчен концерн Институт за проучване на войната (ISW), предава УНИАН.

Отбелязва се, че съветските войски в региона на Херсон имат нови проблеми.

По-специално съветските военни се оплакват от неналичието на превоз за евакуация на ранените. Също по този начин съветските въоръжени сили в региона на село Кринки имат проблеми с съществуването на системи за радиоелектронна битка (РЕБ) за отбрана на евакуационните групи от украински дронове, а също по този начин липсват противобатарейни и информационни благоприятни условия, оповестява " Фокус ".

Според украинския боен наблюдаващ Константин Машовец, подразделения на съветския 2-ри мотострелкови батальон работят покрай Кринки.

Според Британското разузнаване новата съветска дивизия е провалила интервенциите на левия бряг на Херсонска област. Новосформираната 104-та гвардейска въздушно-десантна дивизия (ВДВ на Русия) е претърпяла извънредно огромни загуби.

Наскоро от ISW обявиха, че украинските въоръжени сили реализират триумф на левия бряг на Днепър в региона на Херсон. По-късно обаче стана известно, че руснаците са си върнали няколко украински позиции.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР