Войник от украинската национална гвардия откри стрелба срещу свои другари

...
Войник от украинската национална гвардия откри стрелба срещу свои другари
Коментари Харесай

Украински войник разстреля петима във военен завод

Войник от украинската национална армия откри пукотевица против свои приятели във боен цех, като умъртви петима и рани други петима, преди да избяга с оръжието си, заяви през днешния ден украинското вътрешно министерство, представено от Франс прес.

Член на украинската национална армия стреля с автомат " Калашников " по защитата на завода, след това избяга с оръжието си. В резултат петима души бяха убити, а петима други - ранени, се споделя в известие.

Според министерството, случаят е станал през миналата нощ в завода " Южмаш " в град Днипро, в централната част на страната, който създава разнообразни типове ракети, както и транспортни средства и промишлени принадлежности.
свързани новини5939на 19.10.2016
Стрелецът, роден през 2001 година, отишъл да вземе оръжието си, преди да застъпи часовой. В град Днипро е в ход специфична интервенция за издирването му, а място е отишъл и командирът на националната армия Николай Балан, уточни същият източник.

От вътрешното министерство прецизираха, че претекстовете за закононарушението още не са известни.

Откриването на пукотевица във военни елементи в някогашния Съюз на съветските социалистически републики е повтарящо се събитие, постоянно обвързвано с тормоз над новобранци. Това отдавна е един от най-тежките проблеми в някогашните руски републики, изключително в Русия, въпреки че през последните години ситуацията се усъвършенства, отбелязва Агенция Франс Прес.

Тези издевателства, от време на време свързани с огромно принуждение, постоянно са причина за самоубийства и убийства, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР