Войната в Украйна ще свърши, когато върнем всичко свое –

...
Войната в Украйна ще свърши, когато върнем всичко свое –
Коментари Харесай

Зеленски: Войната ще свърши, когато Украйна си върне всичко свое

Войната в Украйна ще свърши, когато върнем всичко свое – своите хора и територии. Това сподели президентът на страната Володимир Зеленски по време на онлайн чат със студенти от водещи френски университети, съобщи БГНЕС.

„ Войната ще завърши за украинския народ единствено когато върнем това, което е наше. Казвам искрено: не ни би трябвало прекомерно много… Ние желаеме да върнем мира в нашата страна, на нашата земя. Русия лиши и окупира всичките ни права: правото на нашата земя, правото на избор, даже правото ни на живот“, сподели още Зеленски.

Той добави, че всички договаряния оттук насетне ще се водят единствено откакто Русия разбере погрешността и пагубния темперамент на своите решения и ще бъде подготвена да понесе наказване за закононарушенията, осъществени в Украйна.

Президентът акцентира, че с всеки нов град, в който биват откривани тела на измъчвани почтени жители, и съзнателно унищожени жилищни здания, както в Буча – да вземем за пример в Ирпен и Мариупол, желанието на Киев за договаряния понижава.

Във всеки случай договарянията, акцентира Зеленски, би трябвало да се водят посредством разговор, а не посредством ултиматуми.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР