Войната по пътищата взе нови жертви у нас сутринта. На

...
Войната по пътищата взе нови жертви у нас сутринта. На
Коментари Харесай

Истинска война по пътищата с жертви и тежко ранени

Войната по пътищата взе нови жертви у нас сутринта. На пътя от Айтос за Карнобат покрай ресторант " Градина " 53-годишен мъж от варненското село Приселци, зад кормилото на " Волво С 40 ", блъснал осемгодишно момиченце, което пресичало пътя, носейки едногодишната си сестричка на ръце.

Децата са в " Реанимация ", бебето е с комоцио и счупено дясно краче, а по-голямото моми е с " политравматизъм ".

На пътя Бургас-Варна мотоциклетист на 29 години от Враца с " Хонда " се блъснал в крайпътната мантинела. Младият мъж умрял на място, а с заплаха за живота е 28-годишният му сателит от Бяла Слатина.

В третия случай 34-годишен моторист се блъснал с доста висока скорост в мантинела на правата Бургас-Малко Търново.

Мъжът е от Айтос и е настанен в " Реанимация " с заплаха за живота, счупени челюст, дясна ключица, повече от пет десни ребра, гръдна кост и счупвания по гръбначния дирек.

25-годишен старозагорец пък е изгубил през вчерашния ден живота си, откакто се удря с АТВ в дърво. Трагичният случай е станал през вчерашния ден следобед на пътя сред селата Михайлово и Борово.

Близо до жп линията на село Михайлово, неправоспособният лидер изгубил надзор над возилото и се блъснал в крайпътно дърво. В резултата на удара младият мъж умрял на място.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР