Войната по пътищата с пияни и дрогирани шофьори показва, че

...
Войната по пътищата с пияни и дрогирани шофьори показва, че
Коментари Харесай

Радев: Трябва да си върнем нашата младеж

Войната по пътищата с пияни и дрогирани водачи демонстрира, че цяло едно потомство в страната израсна без разгърната система в страната за всеобщ спорт, природосъобразен метод на живот, за патриотично образование. Това зави президентът Румен Радев пред публицисти на шампионата по гимнастика " Ямбол 22 ".

" Трябва да си върнем нашата юноша и съм уверен, че ще реализираме резултати ", разяснява Радев, приветствайки участниците в шампионата, който е част от самодейността " Спортувай с президента ".

" Обнадежден съм - виждате, че когато има воля, предпочитание, визия за бъдещето, влагаме в най-важното - здравето и работоспособността на нашите деца. България има потребност от бъдеще, което може да се кове единствено от физически и душевен устойчиви младежи. Млади хора с патриотично образование, които могат да преодолеят всички провокации на бъдещето ", сподели той.

Успоредно с шампионата по гимнастика се организира и " Президентски тест ", който има за цел да предизвиква физическата интензивност измежду българските деца. Инициативата обгръща от ден на ден общини, означи още Радев.
https://www.facebook.com/novinite.bnt/videos/514077383476539/
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР