Войната, отприщена от руснаците в Украйна, започва да се премества

...
Войната, отприщена от руснаците в Украйна, започва да се премества
Коментари Харесай

Зеленски: Войната преминава на територията на Русия, това е неизбежен процес

" Войната, отприщена от руснаците в Украйна, стартира да се реалокира на територията на Русия. Това е натурален и неминуем развой ". Това е декларирал президентът на Украйна Володимир Зеленски във видеообръщение, предава РБК-Украйна .

Както е подчертал той, " съветската експанзия се провали на бойното поле в Украйна ".

" Днес е 522-ият ден от по този начин наречената " специфична военна интервенция “, която съветското управление очакваше да продължи седмица-две. Украйна става все по-силна. Войната последователно се реалокира на територията на Русия. Към нейните алегорични центрове и военни бази - това е неминуем, натурален и безусловно обективен развой “, е декларирал Зеленски.

В същото време той е предизвестил, че " руснаците може още веднъж да прибегнат до енергиен гнет през зимата ".

" Трябва да сме наясно, че както през предходната, по този начин и през тази зима съветските терористи могат да нападат нашата енергийна система и сериозни уреди “.

Удари на територията на Руската федерация

Украинската медия напомня, че неидентифицирани дронове нападнаха центъра на Москва. Един от безпилотните апарати удари кулата на комплекса Москва-Сити, където се намират офисите на няколко министерства на Руската федерация.

Друга атака с дрон против Москва се случи няколко дни по-рано. Тогава кметът на съветския град разгласи, че няма вреди и жертви, а дронът е свален от системите за Противовъздушна отбрана.



Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР