Войната между премиершата Линда Петкова и говорителката на министър-председателя Лена

...
Войната между премиершата Линда Петкова и говорителката на министър-председателя Лена
Коментари Харесай

Скандал! Премиершата Линда смачка Лена: Любовницата на Кирчо изхвърча от леглото му

Войната сред премиершата Линда Петкова и говорителката на министър-председателя Лена Бориславова за сърцето на Кирил Петков е достигнала своя разцвет. Двете най-близки до премиера дами влязоха в остра битка и намерено демонстрират, че не се понасят. От началото на ръководството на Петков сладкарката предпочиташе да стои в миманса. Но ето, че внезапно обществените й изяви и лъскави фотосесии зачестиха и тя „ влезе остро “ в играта, с цел да натрие носа на съперничката си, демонстрирайки коя от двете е по-по-най. „ Поведението и самочувствието, както и все по възходящата й интензивност в обществените мрежи може да бъдат тълкувани като знак, че обладаната от ревнивост Линда влиза в открита борба за превъзходство с Лена “, разясняват из коридорите на Министерския съвет.

Разгарът на абсурда посред им бе точно на 24 май, когато Петков трябваше да излети с българска делегация, в която бе записана и Лена Бориславова, за аудиенция при папата в Рим. В последния миг обаче изненадващо на летището в София се появява брачната половинка му Линда, докарана с колата на вицепремиера Асен Василев. След спречкване сред двете посред самолета премиершата принудила Бориславова да слезе позорно от борда и заела мястото й до Кирил Петков.

Веднага след скандалната преживелица Лена изпадна в конспиративност за няколко дни, като даже не се появи на съвещанията на Министерския съвет, на които постоянно участва. Хора от обкръжението на премиера издават, че Линда му е сложила ултиматум да вземе безапелационна страна в разногласието сред нея и Бориславова и да я отдалечи от себе си мигновено. Последствията за Лена не закъсняват и от седмица насам депресираната млада брюнетка е натикана в ъгъла, към този момент не се появява по телевизионни изявленията и на значими събития. Тя отсъстваше даже от приема на президента Радев по случай 24 май в резиденция „ Бояна “, където министър председателят бе съпроводен още веднъж от жена си.

Канадката Линда спретна и друго възмездие на по младата си съперница, за която от дълго време се приказва, че има повече от професионални връзки с Петков. Няколко дни след разправията им премиершата победи в професионална фотосесия за прочут интернационален бутик за облекла, на която театралничи съвсем като модел. Макар и с 10 години по-възрастна от спряганата за съдбовна хубавица Бориславова, Линда сподели, че може да наподобява като първа дама от международна класа. В същото време, в което Бориславова ближе раните си и е изпаднала в недружелюбност, канадката от ден на ден декларира позициите си в светското общество И анонсира, че е приела да бъде жури на влиятелен кулинарен конкурс.

Оказва се, че враждата сред двете дами датира още от 2017 година, когато в действителност Лена се среща за пръв път с Петков. Именно тогава брюнетката с тапия от „ Харвард“ се появява гръмотевично в живота на Кирил и Линда и нарушава розовата им идилия. 27-годишната тогава правистка впечатлява Кирил с образованието и квалификацията си. По това време той и Асен Василев търсят ученици на „ Харвард “ у нас, които да включат като преподаватели в своя Център за приложни проучвания и нововъведения в естествените науки към Биологическия факултет на Софийския университет. Именно Лена е измежду първите, които четат лекции, а Кирил я приветства с удивление от първия ред. Когато 5 години по-късно Петков я взема в екипа си и я поставя да върти руля на политическия му план, Лена и Линда се смразяват дефинитивно.

Очевидната непосредственост на Бориславова с Петков по време на акцията му, а и по-късно изнервят до краен лимит канадката. Запознати издават, че тя имала гневни разправии с мъжа си, когато при започване на годината той се самоизолира само в компанията на 32-годишната си говорителка в държавната резиденция „ Лозенец “ поради подозрения за заразяване с Ковид. Бурно Линда реагирала и на достигналите до ушите й клюки, че след работно време Кирил и Лена си спретват шумни пир с щедро количество шампанско в спецзоната на Министерския съвет, където няма камери.

Всъщност съдбовната Бориславова е забъркана в политически любовен многоъгълник. Оказва се, че от 7 години насам тя се води сякаш сгодена. На 19 декември 2014 година Лена е получила предложение за брак не от кого да е, а от различен непосредствен до Петков човек, а точно Мирослав Иванов, който понастоящем е зам.-председател на Народното събрание. Той й поднесъл пръстена с букет от червени рози, а Бориславова му дала своето изрично „ да “. Въпреки че са двойка от дълго време, Мирослав и Лена в последно време не обявяват връзката си, което буди подозрения у доближения им кръг от хора какъв брой същинска в действителност е тя. Допреди 32-годишната Бориславова да нагази в политиката и да стане дясната ръка на Кирил Петков, с Мирослав са се носили на крилете на любовта и са обиколили половината земно кълбо с сантиментални воаяжи. Към днешна дата обаче освен че двамата не пътуват по такива, само че и Лена е заличила всички фотоси от обществените си мрежи, които я свързват по един ИЛИ различен метод с Иванов. Наблюдателни нейни сътрудници са забелязали, че откогато е шеф на кабинета на премиера, тя не носи и годежния си пръстен, който допреди това е блестял на безимения пръст на дясната й ръка.

В същото време обаче двамата с Мирослав са притежатели на общо жилище на територията на София, което си купуват през 2019 година на заем. Зам. шефът на Народното събрание явно няма срещу сякаш възлюбената му да прекарва повече време с Петков, в сравнение с с него и двамата с премиера се държат другарски, най-малко за пред обществото. През последния месец Бориславова бе обвързвана и с различен изтъкнат представител на „ Продължаваме промяната“ Ицо Хазарта. Оказа се, че тя и рапърът постоянно

посещават столични заведения уединено и се уединяват в персонални диалози. Хазарта, който е баща на три деца, последното от които се роди предходната година, още се изяснява в обич на половинката си Женя, само че е насочил взор и към амбициозната Лена. Очевидно Бориславова е запленила огромна част от съпартийците си и е разцепила партията на Петков на две. Говори се, че част от сподвижниците му били на страната на жена му Линда и отказвали изрично да поддържат връзка с Лена, в случай че не ставало дума за настоятелен въпроси.

Източник: ПИК/ РЕТРО
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР