Войната е зло и винаги неприемлива, но разделя мненията за

...
Войната е зло и винаги неприемлива, но разделя мненията за
Коментари Харесай

Войната е зло, а украинците са народ, вкусил свободата и независимостта

Войната е зло и постоянно неприемлива, само че разделя мненията за това кой е по-големият агресор

"Дуракът Путин не може да разбере какъв брой е мъчно да натикаш назад в изправителния лагер народ, вкусил свободата и независимостта. Тъжното е, че и огромна част от българите не го схващат ", написа известният карикатурист Христо Комарницки във фейсбук.

Журналистът Димитър Стоянов проучва обстановката по този начин: "Големият проблем на демокрацията е и нейно огромно преимущество. Комедиантите, които в свободния свят имат право и пазят Путин, са съпротива и малцинство в същия този свободен свят. Ако управляващите в демокрациите приложат поведенческия модел на Путин, те би трябвало да вкарат тези палячовци в трудови лагери, в пандиза или просто да ги избият. Нали Путин по този начин прави! Цялата му съпротива и разните инакомислещи са гонени и унизени ".

"Рубладжите и имбецилите, които бранят Путин и "правото " му да избива без съд и присъда опозицията, доста държат техните права да бъдат чути уважавани. И най-много правото им да бранят Путин и закононарушенията му! Естествено, използването във връзка с тях на реципрочно на путиновото отношение по отношение на съветската съпротива би трансформирало демокрацията в недемокрация, в тирания!

Путин е военнопрестъпник и деспот! Той е Хитлер на XXI век и ще свърши наказан от трибунала в Хага! Диктаторите ги е боязън от истината! "

На по-различна позиция е някогашната съдийка Румяна Ченалова. Войната е за територията на Украйна, а България е пионка в играта на НАТО, написа тя.

"За Съединени американски щати Украйна е мечтана граница на НАТО с Русия.

За Русия Украйна е обща история и евентуална граница с НАТО / в случай че Украйна стане страна - членка/.

За Съединени американски щати Украйна е територия, доста подобаваща територия за слагане на натовски бази, което ще понижи продължителността на полета на ракетите до Москва до 7-10 минути. Години наред Съединени американски щати доставят въоръжените сили на Украйна със смъртоносно оръжие и финансират проамерикански президент Зеленски. Само през 2021г. взаимно с НАТО са извършени седем военни учения на въоръжените сили на Украйна на нейна територия.

Пак американци уведомиха света за плануваната съветска "инвазия " в Украйна, дори показаха дата.

Войната е ЗА Украйна. За територията, не за хората.И в случай че Русия и Украйна имат обща граница, население / 17% от популацията на Украйна са руснаци/, то за Съединени американски щати украинската земя е евентуален плацдарм за нахлуване на Русия.

Съединени американски щати са майстори в произвеждането на цветни революции, събаряне и назначение на държавни управления, публични и медийни операции и внушения.

Нямат съперник в спечелването на наградата " крадеца вика дръжте крадеца ".

Големият въпрос е различен.

БЪЛГАРИЯ също е подобаваща територия за Съединени американски щати, още повече, че е член на НАТО с три американски бази на територията си. Места за гибел.

В огромната игра БЪЛГАРИЯ е пионка и убеждавам ви, никой няма да ни пожали. Сами си го направихме.

Истинският общественик в никакъв случай няма да пее в общ хор, в случай че сигурността и животът на хората са на карта.

Членството ни в НАТО ни задължава да се включим в общата защита при нахлуване на страна членка.Такъв проблем няма.

Изявлението на Русия НАТО да възвърне границите към 1997г. е въпрос сред Русия и НАТО и няма общо с Украйна.

Можехме в този спор / Русия - Украйна/ да запазим неутралитет, доколкото не визира отговорностите ни като страна - членка на НАТО.

Можехме да потвърдим отговорностите си по северноатлантическия контракт, без нелепи изказвания за " бензиностанация с ракети " и смехотворни наказания.

Войната е зло и постоянно е неприемлива. Декларация в този смисъл беше задоволителна.Когато умират хора са отговорни и двете страни.

Пътят на дипломатическите решения е правилният. И би трябвало да се извърви с грижа за българската земя и народ и с достолепие.

Сега сме смешни и нелепи. Сега сме допустима цел ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР