Вотът за независимост на Каталуния разтърси футболния отбор на Барселона.

...
Вотът за независимост на Каталуния разтърси футболния отбор на Барселона.
Коментари Харесай

Оставки в "Барселона" след референдума

Вотът за самостоятелност на Каталуния раздруса футболния тим на " Барселона ". Оставки на ръководители и изключително съвещание след референдума в региона.

Оставката на вицепрезидента на " Барселона " Карлес Виларуби беше последвана от тази на Жорди Монес - шефът на докторското звено в клуба.

На изключителната среща президентът Жозеп Мария Бартомеу разиска с останалите акционери освен напусканията, само че и каква да е реакцията на клуба против Испанската федерация. Тимът към този момент изпрати тъжба за това, че трябваше да играе дуела с " Лас Палмас " макар изключителната конюнктура в града.

Според правилника на Ла Лига тимът щеше да загуби служебно, а и да му се лишават 3 точки, в случай че не беше изграл дуела с " Лас Палмас ".

Бартомеу упорства, че е било безразсъдно да има мач и е упорствал за неговата анулация. Утре всички работещи в " Барселона " ще се включат в митингите в града и всички музеи, бази и игрища на клуба ще бъдат затворени.

Изненадващо в полемиката за " Барселона " се включи и мениджъра на " Арсенал " Арсен Венгер, който сподели, че " Барселона " е един от най-политизираните клубове и не има вяра, че отборът ще заиграе в друга лига.

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР