Вотът на недоверие в парламента може да не мина, но

...
Вотът на недоверие в парламента може да не мина, но
Коментари Харесай

Христо Проданов: Хората искат оставка и го показват с протестите си

Вотът на съмнение в Народното събрание може да не мина, само че това, което желаят хората, е оставка и те го демонстрират красноречиво тук пред Народното събрание и Министерски съвет, където стачкуват. Това съобщи зам.-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Христо Проданов по отношение на митингите пред Народното събрание. Социалистите оповестиха, че поддържат настояванията на протестиращите за по-спокоен и заслужен живот. По думите му това не може да се случи, до момента в който Бойко Борисов е отпред на страната.
Няма отрасъл в страната, който да не е протестирал, съобщи от своя страна Филип Попов. Поредната рецесия в България се случва, изясни той. По думите му системите горят една по една - като стартираме от околната среда, водна рецесия, опазване на здравето, обучение.
При хората пред Народното събрание бе и представителят на ПГ на Българска социалистическа партия Александър Симов. Той бе безапелационен, че същинският избор на съмнение е даден от хората. ГЕРБ живеят в своята кула от слонова кост и отхвърлят да видят каква е същинската обстановка в България. В комфорта на парламентарната зала те настояват, че са спечелили вота на съмнение, само че хората на улицата са на друго мнение, заключи Симов. Той бе безапелационен, че митингът на хората е управляван от самите тях и не е яхван от партии. Разнообразието на протестиращите е най-голямата присъда за пагубната политика на държавното управление. Нашето място като представители на единствената опозиционна мощ е измежду хората, приключи Симов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР