Volkswagen (Volkswagen Passenger Cars) обяви, че на фона на COVID-19 пандемията,

...
Volkswagen (Volkswagen Passenger Cars) обяви, че на фона на
COVID-19 пандемията,
Коментари Харесай

Volkswagen удължава гаранцията на автомобилите си с 3 месеца

Volkswagen (Volkswagen Passenger Cars) разгласи, че на фона на COVID-19 пандемията, марката удължава заводската гаранция на новите си автомобили с три месеца.

Решението на компанията се отнася за всички създадени в Европа автомобили или за тези, които са предопределени за местния пазар с двугодишна гаранция или с удължена гаранция, която изтича сред 1 март и 31 май 2020 година. Допълнителната гаранция от три месеца се отнася за тремесечния интервал след приключването на оригиналната такава.

"В резултат на ковид пандемията, множество наши оторизирани сервизни центрове по целия свят останават затворени ", разяснява Юрген Стакман, член на управителния ръб на Volkswagen Passenger Cars, отговарящ за подразделението Продажби, Маркетинг и Следпродажбено обслужване. "В резултат на това, за много от нашите клиенти не е било възможно да заведат вреди по застраховките си в нужното време. За нас е наслаждение да можем да предложим на нашите клиенти мигновено и небюрократично решение с това тримесечно удължение на гаранцията ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР