Volkswagen разпространи първите изображения и подробности за комби версията на новото поколение

...
Volkswagen разпространи първите изображения
и подробности за комби версията на
новото поколение
Коментари Харесай

Volkswagen показа новите Golf Variant и Golf Alltrack

Volkswagen популяризира първите изображения и детайлности за комби версията на новото потомство - Golf Variant, както и за неговата тематична офроуд версия Golf Alltrack, екипирана със система за задвижване на четирите колела 4Motion и явяваща се като опция на изключително известните през последните няколко години в Европа SUV модели.

За новата генерация на Golf Variant, която ще бъде пусната в продажба в Германия от утре, от Volkswagen разясняват, че е оке по-просторна, динамична и дигитализирана, разполага с богато стандартно и в допълнение съоръжение, както и с последните решения на марката по отношение на задвижващите елементи, в това число и версията eTSI с хибридно задвижване (48 V).

Новото потомство на Golf Variant е с дължина от 4633 мм, като междуосието е 2686 мм, което представлява нарастване от 66 мм в сравнение с миналата еволюция на комбито. Водачът и пасажерите могат да разчитат на по-голям шир, като в конкретни числа показанията за краката са с 48 мм в плюс. Товарът, който може да бъде събран в багажното поделение до ръба на задните седалки е с размер от 611 литра, а при сгънати задни седалки и позициониране на багажа до тавана, вместимостта на автомобила се увеличава до 1642 литра (+22 литра).

След лансирането си на пазара през 1993 година и общо пет моделни генерации, продажбите на Golf Variant в световен мащаб са около 3 000 000 единици.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР