Volkswagen разкри нови подробности за новото си и 100% електрическо

...
Volkswagen разкри нови подробности за новото си и 100% електрическо
Коментари Харесай

Volkswagen ID.7 с премиера на 17 април

Volkswagen разкри нови детайлности за новото си и 100% електрическо пазарно предложение ID.7, като анонсира, че премиерата на модела ще се състои единствено след няколко дни- на 17 април.

Електрическият флагман на Volkswagen- ID.7, ще се предлага на пазарите в Европа, Китай и Северна Америка, и като на първия от тях, лансирането ще се случи преди края на тази година.

" С ID.7 развихме още повече капацитета на MEB (платформата) ", разяснява Кай Грюниц, член на управителния ръб отговарящ за разработките на компанията. " Също по този начин използвахме и нов, по-мощен и по-ефективен електрически мотор. В допълнение, ние подобрихме качеството на ръководството и по този метод успяхме в допълнение да увеличим комфорта при шофиране. Комбинацията от превъзходна задвижваща система, удобна ходова част и огромен пробег вършат ID.7 съвършената лимузина за пътешестване на дълги дистанции ".

От Volkswagen споделят, че задвижващата система на ID.7, която може да бъде комбинира и с адаптивно окачване, е усъвършенствана с концепцията за енергийна успеваемост, като според от интегрираната батерия, електрическият автомобил ще бъде в положение да предложи свободен пробег от до 700 километра. В същото време,, батерийният модул ще може да бъде презареждан, където е опция, с потенциал от до 200 kW.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР