Volkswagen обяви, че в завода на компанията в Цвикау е

...
Volkswagen обяви, че в завода на компанията в Цвикау е
Коментари Харесай

Volkswagen стартира серийното производство на ID.5

Volkswagen разгласи, че в завода на компанията в Цвикау е почнало серийното произвеждане на напълно новото попълнение в 100% електрическото семейство коли на марката- ID., а точно ID.5 и неговата спортна версия ID.5 GTX.

В резултат на въвеждането на , поточните линии на комплекса на Volkswagen Group ще стартират да напущат общо шест напълно електрически пазарни оферти на три марки- ID.3, ID.4 и ID.5 на Volkswagen, Audi Q4 e-tron и Q4 Sportback e-tron, и CUPRA Born, а годишният потенциал на оборудването ще доближи равнище от над 300 000 единици.

Volkswagen ID.5 се предлага с избор сред три мощностни версии- ID.5 Pro (174 конски сили), ID.5 Pro Performance (204 конски сили) и ID.5 GTX, и с една батерия (77 kWh) за свободен пробег от до 520 километра.

Топ-предложението, което е с четири задвижващи колела, дава обещание 299 конски сили и опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 6.3 секунди. При съществуване на подобаваща зарядна инфраструктура, акумулаторният блок на електрическият автомобил може да се зарежда с до 150 kW.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР