Volkswagen обяви, че компанията включва всички представители на електрическото си семейство ID.

...
Volkswagen обяви, че компанията включва
всички представители на електрическото
си семейство ID.
Коментари Харесай

Обновления по въздуха за всички ID. представители на Volkswagen

Volkswagen разгласи, че компанията включва всички представители на електрическото си семейство ID. в програмата за регулярни дистанционни обновления по въздуха (OTA, Over-the-Air) на бордовата система, която до момента беше налична единствено за пионерите от клуба ID. First Movers Club.

"Пълното покритие на нашите OTA ъпдейти подчертава новаторските качества на Volkswagen и слага началото на едно изцяло ново цифрово преживяване за клиентите ", разяснява Ралф Брандщатер, изпълнителен шеф на Volkswagen. "В същото време ние слагаме основата на нов цифров бизнес модел и достигаме ново значимо равнище в нашата тактика ".

От Volkswagen плануват всеобщи обновявания за въздуха на всеки 3 месеца, което ще гарантира новост и добавени функционалности на бордовата система и представителите на ID. фамилията като цяло.

При анонсирането на новата си в началото на март тази година, от Volkswagen оповестиха, че с всяко ново обновяване, собствениците на електрическите автомобили от ID. фамилията ще могат да разчитат освен на оптимизации на софтуера на бордовата система, само че и на нови функционалности и благоприятни условия за персонализация.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР