Volkswagen Commercial Vehicles придадоха на Amarok нов дизайн. Външно, например,

...
Volkswagen Commercial Vehicles придадоха на Amarok нов дизайн. Външно, например,
Коментари Харесай

Amarok с нов облик

Volkswagen Commercial Vehicles придадоха на Amarok нов дизайн. Външно, да вземем за пример, той ще бъде с 10 сантиметра по-дълъг и с повече от четири сантиметра по-широк от актуалната версия. Пикапът ще бъде разполагаем за поръчка на първите пазари в края на годината.

В бъдеще на борда на Amarok ще има още по-разширена технология, която е потребна освен когато колата се употребява като работен инструмент. Става дума че най-новото потомство на транспортното средство ще има доста повече системи за подкрепяне на лидера и също по този начин ще впечатлява във връзка с свързаността.

„ Когато става дума за задвижването, ние продължаваме да разчитаме на високоефективни TDI дизели за новия Amarok “ - споделя Ларс Менге, началник на продуктовия маркетинг във Volkswagen Commercial Vehicles - „ И в бъдеще ще се предлага високопроизводителен V6 TDI, както и други, характерни за пазара задвижвания. С други думи, според от пазара, Amarok ще бъде ефикасен и мощен с дизелов или бензинов мотор "

Amarok от Volkswagen Commercial Vehicles е в серийно произвеждане от 2010 година Оттогава са продадени повече от 815 000 автомобила. Разработена от екипи в Австралия и Европа, най-новата версия на премиум пикапа ще се създава в Силвъртън, Южна Африка.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР