Волейболният шампион Нефтохимик се присъедини към инициативния комитет, искащ смяната

...
Волейболният шампион Нефтохимик се присъедини към инициативния комитет, искащ смяната
Коментари Харесай

Волейболният шампион: Време е Лазаров да се отдаде на заслужен отдих

Волейболният първенец " Нефтохимик " се причисли към инициативния комитет, искащ промяната на дългогодишния ръководител на българската федерация Данчо Лазаров. От клуба оповестиха поддръжка за претендента на опозицията Любомир Ганев.

Общо 51 клуба събраха нужния брой подписи и ги входираха във федерацията с искане за привикване на изключително изборно общо заседание. Целта им е то да се организира на 16 януари. Към тях след това включили още пет клуба.

" С надълбоко почитание към достиженията и заслугите на сегашния президент на БФ Волейбол, считаме, че е време той да се отдаде на подобаващ отдих ", се споделя в изказването на " Нефтохимик ".

" Убедени сме, че управлението на федерацията би трябвало да бъде поверено на деятелен и професионален екип, който да си слага високи цели за развиването на българския волейбол и да преследва тяхното реализиране с ясни, транспарантни и ефикасни способи ", пишат още от клуба от Бургас.

В концепциите на Ганев и инициативния комитет те виждат " добра основа за качествена смяна в цялостната идея за развиване на българския волейбол ". Според управлението на " Нефтохимик " Ганев е " човек, изцяло предан на идеята " български волейбол " и кадърен да сплоти клубовете в името на тази идея ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР