Волейболният отбор на Локомотив (Пловдив) спечели дербито за челото във

...
Волейболният отбор на Локомотив (Пловдив) спечели дербито за челото във
Коментари Харесай

Локомотив излъга Дунав в дербито за челото на втората осмица

Волейболният тим на Локомотив (Пловдив) завоюва дербито за челото във втората осмица на Суперлигата, откакто излъга и надви вкъщи над Дунав (Русе) с в мач от 13-ия кръг на шампионата, игран довечера.

Така Локомотив е на първото място във краткотрайното класиране с 35 точки след 12 победи и 1 загуба. Русенци пък са втори с 33 точки след 11 победи и 2 загуби. Това бе втора поредна загуба за Дунав след тази от Ботев (Луковит) в предния кръг.

Все отново, двата отбора са сигурни за спомагателните плейофи против 7-ия и 8-ия след постоянния сезон в първата осмица и ще имат късмет да завоюват право на присъединяване в плейофите за купата.

Най-резултатен за Локомотив стана Венцислав Георгиев с 27 точки (3 блока и 73% успеваемост в атака) за успеха. Костадин Гаджанов пък добави 16 точки ( 10 блока! и 67% успеваемост в атака) за триумфа.  Въпреки това, за MVP на мача бе разгласен Руслан Шевцов, който приключи с 14 точки (4 аса, 53% успеваемост в офанзива и 50% положително посрещане) за успеха
За отбора на Дунав Дейвид Кръстев (3 блока, 3 аса и 50% успеваемост в атака) и Леон Тончев (1 блок, 3 аса, 56% успеваемост в офанзива и 30% положително посрещане) забиха страхотните 28 и 26 точки, само че и техните старания не бяха задоволителни за триумфа.

Снимки: lokomotivpd.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР