Волейболният национал Светослав Гоцев е най-добрият блокировач в груповата фаза

...
Волейболният национал Светослав Гоцев е най-добрият блокировач в груповата фаза
Коментари Харесай

Светослав Гоцев – най-добрият блокировач в Лигата на нациите

Волейболният национал Светослав Гоцев е най-хубавият блокировач в груповата фаза на Лигата на нациите. Гоцев заема първата позиция със приблизително 0.60 блока на гейм. След него се подреждат Рао от Китай и аржентинецът Агустин Лосер. Капитанът на България Виктор Йосифов е на девета позиция със приблизително 0.47 блока на гейм. Йосифов получи отмора и не пътува с тима за последния шампионат в Техеран, Иран.

В топ 10 на най-хубавите изпълнители има единствено един българин. Николай Учиков е 11-ти със 166 точки. На първо място с 273 точки е китаецът Чуан Цзян, следван от Уолъс де Соуса от Бразилия с 215 точки. Трети е иранецът Милад Едибапур със 188 точки.

При нападателите няма представител на България при най-хубавите 10. Най-предна позиция заема Валентин Братоев, който е под номер 18.

Най-добрите реализатори на сервис са Ървин Нгапет, германецът Цимерман и американецът Матю Андерсън. Тодор Скримов, който не игра в последните пет мача на България поради травма, е 18-ти, съобщи „ 24 часа ”. Няма българин и в топ 10 на разпределителите. Там води канадецът Тайлър Сандърс, следван от Никола Йовович и японеца Масахиро Секита. Георги Сеганов е №20.

Теодор Салпаров е 11-ти при най-хубавите бранители. Водач в класацията е Женя Гребеников от Франция, следван от американеца Кристенсън и Алексей Кабешов от Русия.

В класацията за най-добре представилите се посрещачи няма българин в топ 23. Най-добрият посрещач е италианецът Филипо Ланца, следван от поляка Заторски и японеца Фукузава.

Националите приключиха в крайното класиране на груповата фаза на 11-а позиция с актив от 17 точки.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР