Волейболният национал Мартин Атанасов и неговият Зираатбанк (Анкара) постигнаха 17-а

...
Волейболният национал Мартин Атанасов и неговият Зираатбанк (Анкара) постигнаха 17-а
Коментари Харесай

Мартин Атанасов и Зираатбанк удариха и Аркас в Турция

Волейболният национал Мартин Атанасов и неговият Зираатбанк (Анкара) реализираха 17-а поредна и общо 19-а победа в турската Лига 1. Играчите на Джампаоло Медей обърнаха и надиграха изрично вкъщи Аркас (Измир) с в отсрочен мач от 18-ия кръг, игран този следобяд.

По този метод Зираатбанк се изкачи на 2-о място във краткотрайното класиране с 56 точки след 19 победи и 3 загуби, само че с цели 3 мача по-малко, като е единствено на 3 точки от водача Фенербахче. Следващата среща за Атанасов и компания е от последния 26-и кръг от постоянния сезон като посетител на Соргун Беледийе. Двубоят е в неделя (7 февруари) от 15,00 часа българско време.

Мартин Атанасов изигра нов мощен мач за Зираатбанк и бе втори по ефикасност с 13 точки (1 блок, 1 ас, 52% успеваемост в офанзива и 61% положително посрещане) за триумфа.

Вутер тер Маат добави още 17 точки (55% успеваемост в атака) за успеха. За отбора на Аркас Ефе Мандърачъ (2 блока и 56% успеваемост в атака) и Батуралп Гюнгьор (2 блока, 40% успеваемост в офанзива и 45% положително посрещане) се регистрираха също с 12 и 10 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР