Волейболният Добруджа 07 (Добрич) приема утре (19 ноември) шампиона Хебър

...
Волейболният Добруджа 07 (Добрич) приема утре (19 ноември) шампиона Хебър
Коментари Харесай

Добруджа има нужда от подкрепата на публиката в мача с Хебър

Волейболният Добруджа 07 (Добрич) приема на следващия ден (19 ноември) първенеца Хебър (Пазарджик) в мач от 7-ия кръг на Efbet Супер Еолей. Двубоят е от 18,00 часа в зала " Добротица ", като добричкият отбор ще има потребност от поддръжката на публиката в идния мач против най-силния тим в България през последните 2 години.

Макар и да са последни в класирането с едвам две точки досега, състезателите на Добруджа са стимулирани да покажат най-хубавото от себе си в семейството на следващия ден. Те са уверени, че играта се усъвършенства и занапред предстоят по-добрите им изяви на игрището.

" Факторите за слабите резултатите досега са доста, само че виновността е напълно наша – на състезателите ", е мнението на Стефан Георгиев. Той се надява още в идния мач най-малко малко да се усъвършенства играта на отбора.

" Лошият старт на тима се отразява душевен, само че това не ни стопира да се влагаме в тренировки и да се опитваме ", съобщи пък Леон Тончев. Според него сериозен фактор са били многото травми, с които отборът е почнал подготовката, което е довело до неуверените игри.

Леон Тончев, който от началото на сезона не може е пълностоен поради неотшумяла контузия, споделя, че се усеща по-добре. " Не мога да кажа, че съм изцяло здрав. С всеки минал ден се усещам по-добре. Надявам се до края на календарната година, да бъда в оптимална форма ", сподели Тончев.

" И ние не сме очаквали такова класиране след първите шест мача, само че класирането съгласно мен ще претърпи някакви промени ", счита Злато Кьосев. Според него в три от мачовете, тимът е можело да се поздрави с триумф.

" Тази година няма лесни мачове. Всеки мач е борба. Излизаме против Хебър, с цел да дадем най-хубавото от себе си ", сподели Златко Кьосев, който признава, че мачът ще бъде доста сложен.

" В момента това, което може да ни вдигне е някаква победа. Ако е против мощен противник, ще е още по-добре ", сподели Стефан Георгиев.

И тримата състезатели имат вяра, че поддръжката на публиката може да бъде от помощ на тима в утрешния мач.

dobrudjabg.com

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР