Волейболистките на Берое (Стара Загора) надиграха като домакини гръцкия Арис

...
Волейболистките на Берое (Стара Загора) надиграха като домакини гръцкия Арис
Коментари Харесай

Петър Дочев: Всички много се радваме за победата

Волейболистките на Берое (Стара Загора) надиграха като домакини гръцкия Арис (Солун) с 3:0 гейма в първия мач сред двата отбора от 1/16-финалите на третия по мощ евротурнир " Чалъндж къп ". Ето мнението на треньора на Берое Петър Дочев за BGvolleyball.com след триумфа:

" Всички доста се радваме за успеха, тъй като това е дебют на Берое в Европа. Постигнахме триумф пред лична аудитория и това е извънредно позитивен фактор, с цел да накараме почитателите да ни повярват и да ни поддържат. От чисто психическа позиция мачът бе доста тежък. Смятам, че с по-добра игра можехме да го затворим и по-категорично. Важното е, че издържахме в сублимните моменти. Показахме темперамент и резистентност за чиста победа. Имаше много огромно напрежение, което бе подбуденото от огромното предпочитание за изява и отборът ни да се показа по-най-добрия метод. Успяхме да го преодолеем и да бъдем постоянни в решителните моменти ".

" Това че сме постигнали чиста победа е радващо, само че никога този триумф не ни дава успокоение. В Гърция се играе извънредно мъчно. Ще би трябвало цялостна готовност. Съперникът ни към този момент има инфо за нас и ще бъде доста по-добре квалифициран. Нуждаем се най-малко от два гейма с цел да продължим напред и ни чака нов тежък мач. Надявам се да не стигаме до Златен гейм. Силно се надявам да успеем да покажем още по-добра игра и да надделеем с цел да продължим напред в шампионата ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР