Волейболистката Виктория Григорова подкрепи въвеждането на еврото в България. Тя

...
Волейболистката Виктория Григорова подкрепи въвеждането на еврото в България. Тя
Коментари Харесай

Виктория Григорова: Влизането на еврото ще се отрази добре на българина

Волейболистката Виктория Григорова поддържа въвеждането на еврото в България. Тя се уповава на опита си като играч в чужбина.

" Играх в последните два сезона в Франция и Белгия, където валутата е евро. Трябва да смениш пари, изискват се такси. Проблемът е, че българинът го е боязън, че ще има разлика в цените. Това, което съм пазарувала в Белгия, и в България - разликата не е огромна. Цените тук и в Белгия - разликата е доста много минимална. А и там пониженията в действителност са понижения. Няма я тази далавера в цените. Лично съгласно мен влизането на еврото ще се отрази добре на българина. Ще спести и време, и такси, и ще си свери часовниците с това по какъв начин стоят нещата в Европа. Не е необходим референдум ", сподели тя в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

Доскорошната участничка в " Игри на волята " разяснява и днешното решение на Народното събрание да бъде изпратена военна помощ на Украйна. " България би трябвало да има ясна позиция в този спор. Изпращаме помощ, може би малко късно, само че считам, че това е ясна позиция къде се намира България. В случая Украйна е жертвата, а Русия агресора. Аз персонално от моя позиция бих подкрепила жертвата. Относно това, което направиха Българска социалистическа партия със снимането на закритото съвещание на Народното събрание, това е безусловно нарушаване на разпоредбите. Да, съгласна съм, че би трябвало да има бистрота и българският народ да имя изясненост какво се случва, какво считаме да пратим като помощ. Но не е това методът да се пуснем безусловно на лайв от Народното събрание ", показа волейболистката.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР