Волейболистите от мъжкия отбор на Хебър (Пазарджик) спечелиха приза за

...
Волейболистите от мъжкия отбор на Хебър (Пазарджик) спечелиха приза за
Коментари Харесай

Хебър е отбор на месец ноевмри

Волейболистите от мъжкия тим на Хебър (Пазарджик) завоюваха наградата за Отбор №1 на месец ноември в обичайна ранглиста на Пресклуб " България ". Шампионът на България получи признанието на родните публицисти за историческия си пробив в групите на най-престижния европейски шампионат – Шампионската лига.

Тимът от Пазарджик печели с болшинство в класацията, като от гласувалите общо 24 спортни редакции, 20 са подали гласа си за Хебър, а 4 гласа са отишли за националния отбор по кикбокс.

От името на целия тим наградата бе признат от капитана Иван Станев, а на церемонията участваха още старши-треньорът Камило Плачи и неговият асистент Дани Милушев.

" Благодаря за премията, която дадохте на нашия тим ", съобщи Камило Плачи, старши треньор на волейболния Хебър (Пазарджик), откакто отборът бе награден като тим на месец ноември в обичайна анкета на Пресклуб " България ".

„ Благодаря на кмета на Пазарджик господин Попов. Той доста обича спорта и ми оказа помощ още веднъж да съм в България. През последните 2 месеца не бях с тима на Хебър, заради здравословен проблем, и благодаря на всички експерти в отбора и на всички играчи - за работата, която свършиха. Поздравявам президента на тима ни и кмета на Пазарджик ", сподели още Плачи.

Свързани вести Плачи: Мачът с Фридрихсхафен е исторически миг за Пазарджик
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР