Волейболистите на ЦСКА тръгнаха с драматична победа на турнира в

...
Волейболистите на ЦСКА тръгнаха с драматична победа на турнира в
Коментари Харесай

ЦСКА тръгна с драматична победа над Дунав в Бургас

Волейболистите на ЦСКА потеглиха с трагична победа на шампионата в квалификационна Група 1 за съставяне на първа и втора осмица на Суперлигата за сезон 2020/2021 в Бургас. " Червените " се постановиха доста мъчно над Дунав (Русе) с в първата си среща от шампионата, играна довечера в зала " Младост ".

Утре (15 октомври) играчите на Сашо Попов ще играят с първенците от Нефтохимик 2010, които по-рано през днешния ден отнесоха Тетевен с 3:0 гейма. Мачът е от 18,00 часа, а преди този момент от 15,30 часа един против различен ще излязат Дунав и Тетевен.

Само спечелилият в в групата ще се класира непосредствено за първата осмица на Суперлигата. А класиралите се на 2-ро и 3-то място ще не престават борбата, като ще играят между тях в серия до 2 победи от 3 мача, като се зачита и срещата сред двата отбора в групата.

Над всички за ЦСКА бе Димитър Димитров със страхотните 25 точки (2 блока, 1 ас и 43% успеваемост в атака) за успеха. Красимир Георгиев добави още 18 точки ( 6 блока! , 2 аса и 50% успеваемост в атака) за триумфа.

За русенци Леон Тончев осъществя 22 точки (2 блока, 2 аса, 51% успеваемост в офанзива и 73% положително посрещане), а Георги Чалъков приключи с 14 точки (3 блока, 1 ас и 40% успеваемост в атака), само че и това не бе задоволително за победа.
Снимки: Булфото
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР