Волейболистите на Хебър Пазарджик се завръщат в обновената си зала

...
Волейболистите на Хебър Пазарджик се завръщат в обновената си зала
Коментари Харесай

Хебър се завръща в обновената си зала за дербито с ЦСКА

Волейболистите на Хебър Пазарджик се завръщат в обновената си зала „ Васил Левски “ за идния дуел с ЦСКА, в отсрочена среща от трети кръг на Супер Волей при мъжете. Дербито е на 7 декември (вторник) от 18:30 часа.

След като българският отличник влезе в групите на Шампионската лига, зала „ Васил Левски “ претърпя козметични промени, с цел да дава отговор изцяло на условията на Европейската конфедерация - CEV за най-престижния европейски шампионат.

В последните три кръга първенците играха в зала „ Сила “ в Пловдив против ПСК Локомотив, откакто обърнаха семействата, гостуваха на Сливнишки воин и домакинстваха на Берое в „ Арена Асарел “ в Панагюрище. „ Тигрите “ записаха осем победи от осем мача, като са единственият тим досега в елита, който е без изгубен гейм.

Победа с 3:0 или 3:1 в утрешния мач ще докара Хебър до девети следващ триумф и 27 точки, като ще го утвърди на върха в елита. Там за момента се е настанил Пирин Разлог също с девет победи, само че след петгеймов триумф отборът е с 26 точки. При триумф с 3:2, съставът на Хебър още веднъж ще е на първа позиция с 26 точки, като ще бъде с по-добро геймово съответствие от разложани.

От своя страна, ЦСКА е на седма позиция с шест победи, две загуби и 18 точки. "Червените " обаче са твърд противник, който сподели доста положителни игри от началото на сезона и ще се хвърли с всички сили в идния конфликт. От клуба в Пазарджик приканиха своите последователи за поддръжка, като чакат всички почитатели в залата за борбата с ЦСКА.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР