Волейболистите на Хебър (Пазарджик) победиха Локомотив (Пловдив) с 3:1 гейма

...
Волейболистите на Хебър (Пазарджик) победиха Локомотив (Пловдив) с 3:1 гейма
Коментари Харесай

Атанас Петров: Показахме характер срещу опитен и добре селектиран състав

Волейболистите на Хебър (Пазарджик) победиха Локомотив (Пловдив) с 3:1 гейма и стартираха с триумф в Група 2 от квалификационните шампионати за установяване на местата в първа и втора осмица на Суперлигата за сезон 2020/21. Треньорът на Хебър Атанас Петров изрази удовлетворение от характера на момчетата в борбата против умел противник:

" Искам да поздравя момчетата, тъй като имаше напрежение след Суперкупата, не чакахме че ще загубим в три гейма. В този мач те демонстрираха, че имат темперамент, тъй като несъмнено имаше напрежение. Играхме против умел и добре селектиран тим. Пожелавам триумфи на Локомотив, тъй като има потребност от такива сформира в родното състезание ".

" Излизаме против Левски в идващия мач. Много значим дуел. Не мога да преценява и да кажа дали е по-силен от Локомотив, или не. Мога да кажа, че пловдивчани имат по-опитен състав. Отборът на Левски стои доста добре физически. Играе верен волейбол. Притежават млади момчета, които в случай че имат ден, могат да създадат страховит мач. Така че не трябва да има никакво подценяване ".

" Не сме в оптимална форма. Бради Гънтър след Суперкупата не е упражнявал тъй като имаше проблеми с кръста. Затова възторженостти към него в този мач игра с болки, само че игра ужасно ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР