Волейболистите на Добруджа 07 отпътуваха тази сутрин за София, където

...
Волейболистите на Добруджа 07 отпътуваха тази сутрин за София, където
Коментари Харесай

Пламен Христов: Ще бъде тежко срещу ЦСКА, но не и невъзможно

Волейболистите на Добруджа 07 отпътуваха тази заран за София, където на следващия ден от 18.30 часа ще се срещнат с водача във краткотрайното класиране – ЦСКА в мач от 13 кръг на НВЛ – Суперлига –мъже. ЦСКА са позволили от началото на шампионата една единствена загуба и то от Добруджа 07 във втори кръг с 1:3. Момчетата на Пламен Христов са на трето място в това класиране след успеха над първенеца Нефтохимик в неделя с безапелационното 3:0. Те имат 8 победи и 4 загуби. Залогът в мача е огромен, защото алените, които нямат загуба в личната си зала, ще търсят реванш, а добруджанци ще се опитат да подходят трезво.

" Очаква ни тежък мач, в който домакините са по-класният тим и ще ни бъде доста мъчно да повторим триумфа си от есента, само че не и невероятно ", съобщи за радио " Добруджа " старши треньорът Пламен Христов.

Все още от състава липсва посрещачът Игор Антонюк, който лекува травма. На негово място още веднъж ще се появи младото сръбско попълнение на Добруджа – Давиде Ковач, който направи добър дебют при успеха над Нефтохимик в неделя.

В сряда, на 30 януари, в промеждутъчен кръг в зала Добротица играят Добруджа 07 и Марек Юнион Ивкони. Мачът е от 18 часа.
dobrudjabg.com

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР