Волейболистите на Добруджа 07 (Добрич) надиграха като домакини ЦСКА ,

...
Волейболистите на Добруджа 07 (Добрич) надиграха като домакини ЦСКА ,
Коментари Харесай

Миро Живков: Успяхме да се съберем в трудните ситуации

Волейболистите на Добруджа 07 (Добрич) надиграха като домакини ЦСКА , в мач от втори кръг на Първата осмица Суперлигата при мъжете, като означиха сполучлив старт в шампионата (първия мач на добруджанци е отложен).

„ Във всички геймове, когато имахме сложни обстановки, успяхме да с съберем като тим. Опитахме се да осъществим това, което сме подготвили авансово за мача и проявихме самостоятелна тактическа дисциплинираност. Един извънредно сложен мач, който можеше да приключи и в друга посока, тъй като разликите в частите бяха доста дребни. Искам да поздравя момчетата, че съумяха да създадат всичко това. Успяхме да реализираме резултат против един добър тим “, разяснява старши треньорът Мирослав Живков.

„ Този сезон в първата осмица има доста качествени тимове и предстоят оспорвани борби. ЦСКА игра добре, състезателите изпълняваха мощен сервис, до момента в който ние допуснахме обикновени неточности, само че сме по-опитни като цяло. Изобщо не е прелестно да се играе без аудитория, мачът сакаш е по-заспал, само че това е ситуацията “, съобщи Димитър Маринков.

„ Очаквахме да бъде тежко. Момчетата на ЦСКА играха доста добре. Ние просто успяхме да не бъркаме в края на геймовете. Липсата на аудитория се отразява, само че за жалост такава е наредбата “, сподели Жулиен Георгиев.

Снимки: МОМЧИЛ ТОДОРОВ за Facebook на Национална Волейболна Лига/National Volleyball League
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР