Волейболисти от мъжкия отбор на Дунав (Русе) ще станат доброволци

...
Волейболисти от мъжкия отбор на Дунав (Русе) ще станат доброволци
Коментари Харесай

Волейболисти на Дунав доброволци в паркове в Русе

Волейболисти от мъжкия тим на Дунав (Русе) ще станат доброволци в публичните паркове в града по време на пандемията от ковид. Както е известно, със заповед на здравния министър, поетапно започнаха да се отварят паркове и градинки за разходки на жителите, само че при съблюдаване на дефинира и строги правила.

За задачата специфични доброволци ще влязат в ролята на стюарди, като ще дават инструкции, ще упътват жителите в разрешените направления и ще наблюдават за спазването на хигиеничните правила и носенето на маските.



Инициативата за доброволчеството е на ВК Дунав, като волейболът в крайдунавския град още веднъж демонстрира съпричастност и грижа към своите съграждани в тежката обстановка. Преди 2 седмици спомоществувателят на клуба - Монтюпе ООД подари близо 40 000 лв. за закупуване и монтиране на респираторен апарат последно потомство за болница в града.



Русенският клуб обаче не се задоволява единствено с това, като продължава благородните начинания по време на пандемията. С поддръжката на главния спонсор на Дунав бяха ушити няколкостотин защитни маски, които са с логото на клуба. При потребност те ще бъдат раздавани гратис на жители, които имат потребност, или са не запомнили своите маски в парковете в Русе.
Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР