Волейболистът Теодор Тодоров остава най-голямата въпросителна в състава на националния

...
Волейболистът Теодор Тодоров остава най-голямата въпросителна в състава на националния
Коментари Харесай

Мистерия около контузия на национал

Волейболистът Теодор Тодоров остава най-голямата въпросителна в състава на националния тим за международното състезание през септември. България е хазаин на форума, само че няма да може да разчита на две от огромните си звезди, а точно на централния блокировач и на диагонала Цветан Соколов .

И до момента в който за Соколов е ясно, че няма бъде възобновен след интервенцията на коляното, която претърпя преди броени дни, то положението на Тодоров остава цялостна тайнственост. Той попадна в селекцията на треньора Пламен Константинов за Лигата на нациите, само че въобще не стартира подготовка с тима. До момента центърът не е играл волейбол, след края на сезона с клубния си тим.

Проблемите, които той има, са с гръбначния дирек. Теодор е с три хернии и пет протрузии, а при последния обзор стана ясно, че има изместване на прешлен.

" Теодор Тодоров е голяма въпросителна. Направи серия от лечения, само че към този момент няма стремежи резултат. Просто сме в неизясненост. Не знаем какво да вършим и по какъв начин да го възстановим ", съобщи Пламен Константинов.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР