Волейболистът Любомир Ганев смени цялата си устна кухина срещу впечатляващите

...
Волейболистът Любомир Ганев смени цялата си устна кухина срещу впечатляващите
Коментари Харесай

Любо Ганев плати луди пари за..

Волейболистът Любомир Ганев смени цялата си джука празнина против впечатляващите 20 000 евро, научи " Лупа ". В неделя исполинът се появи с чисто нова усмивка в " Забраненото шоу на Рачков " по Нова телевизия и смая даже водещите, а и останалите посетители на предаването.

Зъбите му очевидно напълно скоро са били напълно сменени с импланти, в случай че се съди по скорошните му обществени появи. С имплантите той е съумял да редактира и захапката си, а и с бруксизма, който от години го тормозел.

Бисерното чене му е излязло солено, тъй като са се наложили и спомагателни корекции, като изпилване на костта на долната челюст, махане на ретинирани мъдреци и събиране на дистанции. Въпреки това обаче Ганев категорично поискал да бъде непокътнат луфтът сред горните му предни резци, тъй като твърдо вярвал, че му носят шанс.

Средната цена за слагането на импланти, без да се броят консултациите и дейностите към самите процедури, е над 1200 лв.. Това се отнася за зъбни протези от Съединени американски щати и Швейцария. По-евтини вървят имплантите, импорт от Южна Корея и Германия, само че рядко падат под 1000 на зъб.

Процедурата, свидетелстват пациенти, подложили се на нея, по никакъв начин не е безболезнена и е обвързвана с много хранителни ограничения. Ганев обаче е запазил 100% от грамадната си външност, макар челюстната намеса.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР