Волен Сидеров Волен Николов Сидеров е български журналист и политик,

...
Волен Сидеров Волен Николов Сидеров е български журналист и политик,
Коментари Харесай

Цветанов: Волен Сидеров не е изразител на външната политика на правителството

Волен Сидеров Волен Николов Сидеров е български публицист и политик, водач на Политическа партия... към профила не е изразител на външната политика на държавното управление. Не одобряваме визитата му за обикновено, разграничаваме се от позицията му. Това разяснява пред публицисти в Народното събрание ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила във връзка визитата на водача на "Атака " в Крим.

В идващите дни следва съвещание на съдружния съвет, на който и този въпрос ще бъде подложен. Цветанов към този момент го е коментирал през вчерашния ден на диалози с "Обединени патриоти " като е декларирал, че това, което се е случило, не е здравословно за страната и не е добре за ръководството. От дребния съдружен сътрудник са обяснили, че визитата на Сидеров и Явор Нотев е била в персонално качество, двамата се срещнали с българската общественост в Крим.

Имаме съдружно съглашение и управническа стратегия, съгласувана, утвърдена и изпълняваме четиригодишния си управнически мандат, сходни елементи в тези съглашения няма, само че в съдружното съглашение и програмата има доста ясни сигнали и послания за безалтернативност на евроатлантическата ортиентация, участието в Европейски Съюз и НАТО, акцентира зам.-председателят на ГЕРБ.

Отношенията си с президента Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила Цветанов дефинира като кардинално политически, а не персонални. Нормален разговор с Румен Радев може да имаме когато и да е, когато е по тематики, по които имаме единодушие, добави той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР